Vážení zákazníci, přátelé, kamarádi... s velkou lítostí Vám musíme oznámit, že Naši krásnou- kamennou prodejnu  a zároveň i Vaše oblíbené výdejní místo v OC Frýda ve Frýdku-Místku musíme díky stávajícím okolnostem uzavřít. Vše co se kolem děje už nějaký ten pátek, poznamenalo bohužel i nás a proto padlo rozhodnutí jít prozatím jen cestou e-shopu, který běží dál :).  Výdejní okénko stěhujeme do Centra pro podporu podnikání a zaměstnanosti v Havířově (Mírová 375, Havířov, 736 01). Děkujeme Vám za Vaší přízeň a podporu Váš ZelenyEshop.cz

Cereální tyčinka New Bar Tvaroh & Podmáslí 33g

Neohodnoceno
 
 

Oblíbená řada cereálních tyčinek se sušenou zeleninou. Milujeme zeleninu, protože je výborná a zdravá.

Dostupnost Skladem (63 ks)
14 Kč    
Kód produktu 9668
Značka Cerea
Kategorie Müsli tyčinky
 
>

Oblíbená řada cereálních tyčinek se sušenou zeleninou. Milujeme zeleninu, protože je výborná a zdravá. Spojení s cereáliemi se nám zdálo jako revoluční myšlenka, která se vyplatila. Tyčinka je určená pro všechny, kteří chtějí od cereální tyčinky něco víc a nebojí se ochutnat nové kombinace. Bez konzervantů a umělých barviv.

Zdroj zeleniny | Bez palmového tuku | Bez konzervantů a umělých barviv

Složení: Cereálie 40% (rýžový crispies 21% (rýžová mouka 91%, cukr, ječný sladový výtažek 2,3%, jedlá sůl), ovesné vločky 20%), maltózový sirup, řepkový olej, poleva s jogurtem 8% (cukr, plně ztužené rostlinné tuky (kokosový olej, řepkový olej), sušená syrovátka, jogurtový prášek (2%), kyselina citronová, emulgátor: sójový lecitin, aroma (jogurt)), sójová mouka, tekutý invertní sirup, ochucovací prášek s tvarohem 4% (dextróza, nízkotučný tvaroh v prášku 20%, sušená syrovátka, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, laktóza, sušené odstředěné mléko, mléčná bílkovina, přírodní aroma), sušené podmáslí 2,6%, slazené zahuštěné plnotučné mléko 2% (mléko, cukr, laktóza), ovesná vláknina, jedlá sůl.
Obsah: 33g
Země původu: Česká republika

GMO Ano
Vegetarian Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. ZDE naleznete více informací.