Pohankové rizoto

Pohankové rizoto
Ingredience :
loupaná pohanka: 800 g
žampiony: 400 g
mrkev: 2 ks
cibule: 2 ks
česnek - stroužky: 4 ks
oleje: 4 PL
sůl
pepř
kmín
parmazán
petrželka
Do hrnce dáme vařit pohanku dokud nezměkne (zhruba 10 – 12 minut), mezitím na oleji orestujeme na malé kousky nakrájenou mrkev, cibuli, prolisovaný česnek a žampiony nakrájené na plátky. Celou směs ochutíme solí, pepřem a kmínem. Nakonec vše smícháme s uvařenou pohankou a nastrouhaným parmazánem.
Pohankové rizoto na talířích ozdobíme petrželkou.
Budeme rádi, když nám dáte echo jestli jste vyzkoušeli ????
 
 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. ZDE naleznete více informací.