Krupice špaldová cel. BIO 400g
Celozrnná krupice krásně voní i dobře chutná.
Využití: kaše - z krupice můžete připravit chutnou kaši zahušťování - krupice patří mezi skvělé pomocníky při zahušťování, hodí se především do polévek knedlíky, halušky, noky - krupici dobře využijete i při přípravě vařených příloh nákyp - z krupice uvařte hustou kaši, nechte ji vychladnout a zamíchejte do ní žloutky a ušlehaný sníh z bílků, do zapékací formy vrstvěte tuto směs střídavě s ovocem, poté nechte vše zapéct 15 minut na 200 °C, při podávání můžete dozdobit sirupem Krupice ze starého druhu pšenice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umleté zrno obilí. Špaldová krupice se výborně hodí na zahušťování polévek a krupicovou kaši.
Výživové údaje ve 100g výrobku
Energetická hodnota 372 kcal
Energetická hodnota 1576 kj
Tuky 1.7 g
z toho: - nasycené mastné kyseliny 0.3 g
Sacharidy 73.2 g
z toho: - cukry 0.5 g
Vláknina 5.8 g
Bílkoviny 13.1 g
Sůl 0.003 g
Využití: kaše - z krupice můžete připravit chutnou kaši zahušťování - krupice patří mezi skvělé pomocníky při zahušťování, hodí se především do polévek knedlíky, halušky, noky - krupici dobře využijete i při přípravě vařených příloh nákyp - z krupice uvařte hustou kaši, nechte ji vychladnout a zamíchejte do ní žloutky a ušlehaný sníh z bílků, do zapékací formy vrstvěte tuto směs střídavě s ovocem, poté nechte vše zapéct 15 minut na 200 °C, při podávání můžete dozdobit sirupem Krupice ze starého druhu pšenice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umleté zrno obilí. Špaldová krupice se výborně hodí na zahušťování polévek a krupicovou kaši.
Složení: 100 % celozrnná krupice špaldová BIO
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Výživové údaje ve 100g výrobku
Energetická hodnota 372 kcal
Energetická hodnota 1576 kj
Tuky 1.7 g
z toho: - nasycené mastné kyseliny 0.3 g
Sacharidy 73.2 g
z toho: - cukry 0.5 g
Vláknina 5.8 g
Bílkoviny 13.1 g
Sůl 0.003 g