Bio Kuzu kořenový škrob 1kg
V kuchyni využívaný jako velmi kvalitní škrob. Kuzu je tradiční japonský kořenový škrob – k tělu nejšetrnější možné zahušťovadlo na našem trhu, navíc v BIO kvalitě. Použití: Zahušťování jídel (běžně jako škrob bramborový) – úprava omáček, polévek – dezerty, sladká jídla. Připravit z něj lze i kvalitní léčivý nápoj, který můžeme dochutit ovocnou šťávou. Podrobnosti Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem.
Obsah: 1kg
Návod k přípravě: Na jeden šálek tekutiny rozdrťte asi 1–2 lžičky kuzu, rozpusťte ve studené vodě a poté přidejte do polévek, omáček, pudinků a za stálého a pomalého míchání vařte na mírném plameni dokud nezprůhlední.
Výživové údaje na 100g:
Energie 1432 kJ/342 kcal
Bílkoviny 0,2 g
Sacharidy 83,8 g
Tuky 0,5 g
Vláknina 0,0 g Skladování: Skladujte v suchu.