VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, S OHLEDEM NA VÝRAZNÉ NAVÝŠENÍ POČTU OBJEDNÁVEK OMLUVTE PŘÍPADNÉ ZPOŽDĚNÍ ODBAVENÍ VAŠÍ ZÁSILKY. S KAŽDÝM SE SNAŽÍME KOMUNIKOVAT, BUDETE TAK KONTAKTOVÁNI O STAVU VAŠÍ OBJEDNÁVKY. SOUČASNĚ UVÁDÍME, ŽE DÍKY RAZANTNÍMU NÁRŮSTU MNOŽSTVÍ OBJEDNÁVEK NEJME MY, ANI NAŠI DODAVATELÉ SCHOPNI KAŽDÉMU ZÁKAZNÍKOVI GARANTOVAT NABÍZENÉ SKLADOVÉ ZÁSOBY A OBJEDNÁVKY BUDOU ODBAVOVÁNY V POŘADÍ, V JAKÉM DORAZILY. Děkujeme za pochopení. Váš ZelenyEshop.cz

Hrníčkový dortík MUG CAKE perníkový 60g

Neohodnoceno
 
ČPZP -15% Efekt lupa
 

Hrníčkový dortík je dezert, který je možno připravit za několik minut k servírování. Servíruje se ještě teplý. Charakter upečeného výrobku je mezi piškotem a suflé.

Dostupnost Skladem (216 ks)
29 Kč    
Kód produktu 10657
Značka NOMINAL
Kategorie Polotovary, směsi
 

Hrníčkový dortík je dezert, který je možno připravit za několik minut k servírování. Servíruje se ještě teplý. Charakter upečeného výrobku je mezi piškotem a suflé.

Výhody:
K přípravě těsta je zapotřebí pouze mléko, stolní olej a mikrovlnná trouba.
NOMINAL nabízí dezert ve čtyřech chuťových variantách.
Upečený dezert je možné dozdobit šlehanou smetanou a čerstvým ovocem.
Dezert je možné nabízet jako bezlepkový.
Příprava v mikrovlnné troubě zkracuje dobu pečení na minutu.
Suchá směs nevyžaduje žádné speciální skladovací podmínky.

Příprava: Smíchejte v hrnečku (objem cca 300 ml) obsah sáčku s 30 ml mléka (1,5 „malého panáka“) a 25 ml stolního oleje (1 „malý panák“). Důkladně promíchejte a vložte do mikrovlnné trouby. Podle jejího výkonu zahřívejte buď 70 sec. (při 700 W) nebo 75 sec. (při 600 W). Nechte asi 2 minuty vychladnout, nazdobte a můžete podávat.

Složení: cukr, bezlepkový pšeničný škrob, kukuřičný škrob, lupinová mouka, sušený vaječný bílek, perníkové koření, kakaový prášek, lněná mouka, kypřící látka (E 450, E 500), zahušťovadlo: guarová mouka, emulgátor: sojový lecitin, sůl, aroma
Obsah: 60g
Země původu: Česká republika

Bezlepkové Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. ZDE naleznete více informací.