Bio Ocet jablečný, přírodně kalný, s Acerolou 750 ml

Neohodnoceno
 
 

Ocet jablečný, přírodně kalný, s Acerolou je přírozeně kalný, nefiltrovaný jablečný ocet z organických sadů.

Dostupnost Skladem (17 ks)
137 Kč    
Kód produktu 10856
Značka SCHOENENBERGER
Kategorie Octy
 

Ocet jablečný, přírodně kalný, s Acerolou je přírozeně kalný, nefiltrovaný jablečný ocet z organických sadů. Najde široké využití nejen v kuchyni na dochucování, konzervování případně marinováni jídel. Může také posloužit jako přísada do každodenního ranního nápoje, který posílí váš metabolismus a nastartuje vás před začátkem hektického dne. SCHOENENBERGER® Hensel® Ocet jablečný, přírodně kalný, s Acerolou také poslouží jako přísada do horké lázně po náročném dni. ŠiroAcerola je exotický teplomilný keř plodicí oranžové až tmavě-červené plody podobající se evropské třešni. Jejich nakyslá ovocná chuť připomíná citron. Pochází z karibské oblasti a je známá i jako tropická či barbadoská třešeň. Obsahuje významné množství minerálů, zejména draslíku, fosforu, hořčíku, mědi, selenu či vápníku. Nezanedbatelné je také množství kyseliny listové a pantotenové, či vitaminu A, B2 a B3. Přímo ohromující je obsah vitaminu C - až 1677 mg na 100 g této úžasné plodiny. Acerola má antioxidační účinky, dodává energii a a napomáhá vstřebávání účinných látek polysacharidů přes trávicí systém.

Použití: Před použitím dobře protřepat.

Skladování: Pečlivě uzavřený po otevření uchovejte v chladu.

Tip pro vás: Pro přípravu nealkoholického nápoje pro skvělý začátek dne doporučujeme vmíchat 2 čajové lžičky octa do sklenice vody a dochutit medem nebo sirupem z agáve.Jako osobní péči o čištění pleti poslouží roztok k potírání - 2-3 polévkové lžíce na litr vody, nebo 100 až 200 ml do koupele jako vanová přísada."

Složení: Organický jablečný ocet*, organická šťáva z aceroly (5 %)*
*) složky pocházející z kontrolovaného ekologického zemědělství
Obsah: 750ml
Vyrobeno v: Německu

BIO Ano
GMO Ano
Vegan Ano
Vegetarian Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. ZDE naleznete více informací.