Vážení zákazníci, ve čtvrtek 19.9.2019 bude odběrné místo na ul. Rudné uzavřeno, osobní odběry nebudou možné. Děkujeme za pochopení.

O GDPR

Vážení zákazníci,

Vaše osobní údaje u nás vždy byly, jsou a budou v bezpečí. Jak jste si jistě všimli, požadujeme po vás pouze to nejnutnější k nákupu na našem eshopu. Uchováváme si o vás následující osobní údaje: Jméno a příjmení, adresu, kterou jste nám poskytli k doručení zboží, telefonní číslo a emailovou adresu. K Vašim osobním údajům následně párujeme zboží, které jste nakoupili na našem eshopu www.zelenyeshop.cz. Nepožadujeme a tedy ani neuchováváme váš věk, datum narození, rodné číslo, pohlaví či rodinný stav. Tyto údaje nepotřebujeme k tomu, abychom naplnili vaše očekávání ohledně kvality Vašeho nákupu. Vaše údaje jsou předávány pouze skladovacím a přepravním společnostem za účelem doručení zboží na vámi poskytnutou adresu. Na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů Vám sdělujeme, že máte právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv odvolat. Také nám můžete napsat na info@zelenyeshop.cz nebo nás kontaktovat telefonicky na +420 775 021 865 – což samozřejmě můžete udělat kdykoliv, nejen pokud jde o smazání osobních údajů, nebo o odhlášení z odběru e-mailů. Vaše osobní údaje v naší databázi si taky můžete kdykoliv vyžádat, můžete se zeptat, proč Vaše údaje zpracováváme nebo jak jsme se k nim dostali. Taky je můžete změnit – aktualizovat, opravit nebo úplně smazat. Od letošního května díky Evropské unii navíc budete moci osobní údaje, které jste nám svěřili, přenést k někomu jinému či jejich zpracování omezit. A kdyby se Vám cokoliv nezdálo, můžete se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů a upozornit na to.

Kompletní podmínky pro ochranu osobních údajů naleznete ZDE

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. ZDE naleznete více informací.