Vážení zákazníci, přátelé, kamarádi... s velkou lítostí Vám musíme oznámit, že Naši krásnou- kamennou prodejnu  a zároveň i Vaše oblíbené výdejní místo v OC Frýda ve Frýdku-Místku musíme díky stávajícím okolnostem uzavřít. Vše co se kolem děje už nějaký ten pátek, poznamenalo bohužel i nás a proto padlo rozhodnutí jít prozatím jen cestou e-shopu, který běží dál :).  Výdejní okénko stěhujeme do Centra pro podporu podnikání a zaměstnanosti v Havířově (Mírová 375, Havířov, 736 01). Děkujeme Vám za Vaší přízeň a podporu Váš ZelenyEshop.cz

Bio Ghí 220ml

Neohodnoceno
 
 
Ghí je výživově hodnotný tuk bez mléčné bílkoviny, který má vůní másla. Díky vysokému kouřovému bodu se nepřepaluje a vyniká lahodnou jemně oříškovou chutí. Působí...
Dostupnost Skladem (17 ks)
186 Kč    
Kód produktu 13479
Značka Organic way
Kategorie Másla
 

Ghí je výživově hodnotný tuk bez mléčné bílkoviny, který má vůní másla. Díky vysokému kouřovému bodu se nepřepaluje a vyniká lahodnou jemně oříškovou chutí. Působí protizánětlivě, má vysoký obsah vitamínů, podporuje detoxikaci organismu a také hubnutí. Ghí je vyrobeno z čistého kravského mléka. Pomalým přečišťováním a převařováním čistého másla se odstraňuje voda a další látky a výsledkem je čistý, žlutý tuk. Ghí má mnohem vyšší bod přepalování (200–250 °C) a vydrží déle mimo lednici. Ghí je základem tradiční ajurvédy a je součástí indické a egyptské kuchyně.

Skladování: Při teplotě 5 – 20 °C. Chraňte před slunečním zářením a mrazem. Po otevření se doporučuje rychle spotřebovat, Případná změna konzistence není závadou.

Použití: V teplé kuchyni na smažení, vaření, dušení, pečení. Dobře se doplňuje s širokou škálou koření a nabízí vynikající vůni a jemnou ořechovou chuť. Ve studené kuchyni k pečivu na mazání stejně jako klasické máslo.

Složení: 99,9% máselný tuk
Obsah: 220ml
Země původu: České republice

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 3700 kj / 883 kcal
Tuky 99,9 g
z toho nas. mastné kyseliny 67,4 g
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Sůl 0 g

BIO Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. ZDE naleznete více informací.