VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, S OHLEDEM NA VÝRAZNÉ NAVÝŠENÍ POČTU OBJEDNÁVEK OMLUVTE PŘÍPADNÉ ZPOŽDĚNÍ ODBAVENÍ VAŠÍ ZÁSILKY. S KAŽDÝM SE SNAŽÍME KOMUNIKOVAT, BUDETE TAK KONTAKTOVÁNI O STAVU VAŠÍ OBJEDNÁVKY. SOUČASNĚ UVÁDÍME, ŽE DÍKY RAZANTNÍMU NÁRŮSTU MNOŽSTVÍ OBJEDNÁVEK NEJME MY, ANI NAŠI DODAVATELÉ SCHOPNI KAŽDÉMU ZÁKAZNÍKOVI GARANTOVAT NABÍZENÉ SKLADOVÉ ZÁSOBY A OBJEDNÁVKY BUDOU ODBAVOVÁNY V POŘADÍ, V JAKÉM DORAZILY. Děkujeme za pochopení. Váš ZelenyEshop.cz

Bio čokoláda v prášku MÉĎA 150g se sníženým obsahem tuku

3 hodnocení
 
 

Bio kakaový nápoj v prášku - Méďa Oblíbený kakaový nápoj v prášku Méďa. Obsah kakaa je dvojnásobný ve srovnání s většinou ostatních výrobků na trhu a proto

Dostupnost Není skladem
56 Kč    
Kód produktu 4460
Značka Bio nebio
Kategorie Horké čokolády a kakao
 

Bio kakaový nápoj v prášku - Méďa Oblíbený kakaový nápoj v prášku Méďa. Obsah kakaa je dvojnásobný ve srovnání s většinou ostatních výrobků na trhu a proto Méďa vyniká výrazně kakaovou chutí a není přeslazený. Méďa je oslazený sušenou třtinovou šťávou Rapadura, která vzniká pomalým zahušťováním šťávy vylisované ze třtiny. Ze třtinové šťávy není odstraněna melasa, a proto všechny přítomné minerální látky zůstávají v Rapaduře. Obě základní složky tohoto nápoje - kakaový prášek a sušená třtinová šťáva Rapadura - pocházejí z projektu fair trade HAND IN HAND . Méďa neobsahuje mléko a je vhodný pro vegany. Použití: Méďu rozpouštíme v teplém kravském, kozím nebo sojovém mléce, můžeme jej však použít i do jogurtů, kukuřičných lupínků, müsli směsí a při pečení. TIP: Rozpuštěním v horkém plnotučném mléce získáme vynikající voňavou horkou „čokoládu”.

Složení: Sušená třtinová šťáva Rapadura 60 %, odtučněný kakaový prášek 40 %, pravá Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. 100 g obsahuje v průměru: Energie 1367 kJ / 323 kcal Bílkoviny 9,4 g Sacharidy 61,5 g Tuky 4,4 g
Obsah: 150g
Země původu: Německo

BIO Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. ZDE naleznete více informací.