Vážení zákazníci, přátelé, kamarádi... s velkou lítostí Vám musíme oznámit, že Naši krásnou- kamennou prodejnu  a zároveň i Vaše oblíbené výdejní místo v OC Frýda ve Frýdku-Místku musíme díky stávajícím okolnostem uzavřít. Vše co se kolem děje už nějaký ten pátek, poznamenalo bohužel i nás a proto padlo rozhodnutí jít prozatím jen cestou e-shopu, který běží dál :).  Výdejní okénko stěhujeme do Centra pro podporu podnikání a zaměstnanosti v Havířově (Mírová 375, Havířov, 736 01). Děkujeme Vám za Vaší přízeň a podporu Váš ZelenyEshop.cz

Bio cereální kaše špaldová NOMINA 300g

Neohodnoceno
 
 

Výborná chuť pro děti i dospělé - vysokou nutriční hodnotou - Sytá a lehce stravitelná

Dostupnost Skladem (19 ks)
59 Kč    
Kód produktu 10026
Značka NOMINAL
Kategorie Instantní jídla
 
>- Výborná chuť pro děti i dospělé
- vysokou nutriční hodnotou
- Sytá a lehce stravitelná
- snadná příprava

Pšenice špalda
Špalda je prastará obilovina, která nebyla šlechtěna, takže si zachovala obrovské množství cenných látek! Špalda ukrývá velké množství hořčíku a vitaminů skupiny B, včetně vitaminu B17, u kterého bylo prokázáno preventivní působení proti nádorovému bujení. Tato plodina má vysokou nutriční hodnotu a ve své celozrnné podobě i významný obsah jemné vlákniny, která podporuje střevní peristaltiku a trávení. Od pradávna je ceněna pro svůj stimulující vliv na imunitní systém.

Příprava: Do teplého mléka či vody vmícháváme cereální kaši Nomina, až docílíme požadovanou hustotu. Necháme 2-3 minuty odstát. Kaši můžete připravit z BIO mléka, a nebo z celé řady mlék rostlinných. Dochucovat lze některým sladkým sirupem (javorový, agávový, obilný) č i medem. Pokrm lze doplnit čerstvým či sušeným ovocem, oříšky nebo semínky.

TIP!
- k zahuštění omáček, polévek, těst
- jako pojivo do masových, zeleninových a ovocných směsí

Složení: 100% celozrnná pšenice špalda* * produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Obsah: 300g
Vyrobeno v: České republice
BIO Ano
DIA Ano
GMO Ano
Vegan Ano
Vegetarian Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. ZDE naleznete více informací.