Vážení zákazníci, přátelé, kamarádi, výdejní místo jsme přestěhovali do prostor Centra pro podporu podnikání a zaměstnanosti v Havířově (Mírová 375, Havířov, 736 01). Váš ZelenyEshop.cz

GDPR

O GDPR

Vážení zákazníci,

Vaše osobní údaje u nás vždy byly, jsou a budou v bezpečí. Jak jste si jistě všimli, požadujeme po vás pouze to nejnutnější k nákupu na našem eshopu. Uchováváme si o vás následující osobní údaje: Jméno a příjmení, adresu, kterou jste nám poskytli k doručení zboží, telefonní číslo a emailovou adresu. K Vašim osobním údajům následně párujeme zboží, které jste nakoupili na našem eshopu www.zelenyeshop.cz. Nepožadujeme a tedy ani neuchováváme váš věk, datum narození, rodné číslo, pohlaví či rodinný stav. Tyto údaje nepotřebujeme k tomu, abychom naplnili vaše očekávání ohledně kvality Vašeho nákupu. Vaše údaje jsou předávány pouze skladovacím a přepravním společnostem za účelem doručení zboží na vámi poskytnutou adresu.

Na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů Vám sdělujeme, že máte právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv odvolat.

KONTAKT
e-mail: info@zelenyeshop.cz
tel.: +420 775 021 865 nebo +420 777 724 282 

Vaše osobní údaje v naší databázi si taky můžete kdykoliv vyžádat, můžete se zeptat, proč Vaše údaje zpracováváme nebo jak jsme se k nim dostali. Taky je můžete změnit – aktualizovat, opravit nebo úplně smazat. Díky Evropské unii můžete osobní údaje, které jste nám svěřili, přenést k někomu jinému či jejich zpracování omezit. A kdyby se Vám cokoliv nezdálo, můžete se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kompletní podmínky pro ochranu osobních údajů naleznete ZDE

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. ZDE naleznete více informací.