Vážení zákazníci, přátelé, kamarádi, výdejní místo jsme přestěhovali do prostor Centra pro podporu podnikání a zaměstnanosti v Havířově (Mírová 375, Havířov, 736 01). Váš ZelenyEshop.cz

GDPR

O GDPR

Vážení zákazníci,

Vaše osobní údaje u nás vždy byly, jsou a budou v bezpečí. Jak jste si jistě všimli, požadujeme po vás pouze to nejnutnější k nákupu na našem eshopu. Uchováváme si o vás následující osobní údaje: Jméno a příjmení, adresu, kterou jste nám poskytli k doručení zboží, telefonní číslo a emailovou adresu. K Vašim osobním údajům následně párujeme zboží, které jste nakoupili na našem eshopu www.zelenyeshop.cz. Nepožadujeme a tedy ani neuchováváme váš věk, datum narození, rodné číslo, pohlaví či rodinný stav. Tyto údaje nepotřebujeme k tomu, abychom naplnili vaše očekávání ohledně kvality Vašeho nákupu. Vaše údaje jsou předávány pouze skladovacím a přepravním společnostem za účelem doručení zboží na vámi poskytnutou adresu.

Na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů Vám sdělujeme, že máte právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv odvolat.

KONTAKT
e-mail: info@zelenyeshop.cz
tel.: +420 775 021 865 nebo +420 777 724 282 

Vaše osobní údaje v naší databázi si taky můžete kdykoliv vyžádat, můžete se zeptat, proč Vaše údaje zpracováváme nebo jak jsme se k nim dostali. Taky je můžete změnit – aktualizovat, opravit nebo úplně smazat. Díky Evropské unii můžete osobní údaje, které jste nám svěřili, přenést k někomu jinému či jejich zpracování omezit. A kdyby se Vám cokoliv nezdálo, můžete se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kompletní podmínky pro ochranu osobních údajů naleznete ZDE