AlmaWin Tuhé mýdlo na skvrny 100g

Neohodnoceno
 
 

Jednou z aktivních složek je mýdlo získávané jednoduše z tuku a louhu. Surovinou je kokosový tuk, který má výtečnou čisticí účinnost a další rostlinné oleje s vysokou schopností rozpouštět tuky. 

Dostupnost Skladem (1 ks)
53 Kč    
Kód produktu 8351
Značka AlmaWin
Kategorie Ekologické praní
 

Jednou z aktivních složek je mýdlo získávané jednoduše z tuku a louhu. Surovinou je kokosový tuk, který má výtečnou čisticí účinnost a další rostlinné oleje s vysokou schopností rozpouštět tuky. Kombinace různě účinných rostlinných olejů tvoří vhodný základ pro široké spektrum působení přírodní kravské žluči. Kravská žluč obsahuje lipázu a proteázu a také enzymy rozpouštějící lipidy a proteiny, díky nim výborně rozpouští špínu.

Potřebujeme-li odstranit pár skvrn na prádle, stačí je ošetřit ALMAWIN tuhým mýdlem na skvrny a nemusíme pak používat bělící přísady do celého praní. Navlhčíme skvrnu a potřeme ji ALMAWIN tuhým mýdlem na skvrny. Necháme několik minut působit. Velmi odolné skvrny můžeme vydrhnout kartáčem či hadříkem. Poté pečlivě opláchneme v čisté vodě a pereme jako běžné prádlo.

- jednoduché použití
- ideální na cesty a na dovolenou
- vhodné na bílé i barevné prádlo
- Ověřený, účinný a šetrný přípravek k odstraňování skvrn. Odstraňuje skvrny po ovoci, krvi, mastnotě, inkoustu apod. K použití na stálobarevné prádlo.

Obsah: 100g
Země původu: Made in Germany, vyrobeno v EU

Před použitím na barevné prádlo je vhodné ověřit barevnou stálost. ALMAWIN tuhé mýdlo na skvrny je vyrobeno z rostlinného mýdla a kravské žluči. Doporučené použití: Navlhčete skvrnu i mýdlo, důkladně potřete skvrnu mýdlem. Nechte působit několik minut a poté důkladně vypláchněte v čisté vodě. Poté vyperte jako běžné prádlo v pračce. S přirozenou silou žluči

Skladujte v suchu. Ukládejte mimo dosah dětí. Pouze k vnějšímu použití.

Bez GMO Ne
Bezlepkové Ne
BIO Ne
COSMEBIO Ne
Demeter Ne
DIA Ne
Ekocert Ne
RAW Ne
Vegan Ne
Vegetarián Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. ZDE naleznete více informací.