Včelí pyl 230g
Včelí pyl je základní složkou potravy včel. Je plný vitaminů, enzymů, antioxidantů a minerálů. Živá strava - RAW food. Jde o vysoce kvalitním a čistým produktem pocházejícím z panenského regionu Alentejo v jižním Portugalsku, který není znečištěný chemikáliemi. Vhodnou úpravou ho můžeme přidat do jogurtu, musli, ranních cereálií, zmrzliny, dezertů a nápojů. Proč užívat Včelí pyl? plný vitaminů, enzymů, antioxidantů a minerálů kvalitní produkt významné množství rutinu Živá strava – Raw food. Jsou případy kdy včelí pyl výjimečně vyvolal alergickou reakci. Je nutné tedy odlišit rostlinný pyl rozptýlený ve vzduchu od pylu včelího, kde je pravděpodobnost alergie podstatně nižší. Doporučujeme alergikům začít pouze 1/2 lžičky denně a postupně zvýšit konzumaci na 1 až 2 lžičky. Jak postupovat při přípravě? Doporučujeme včelí pyl rozpustit v medu, který uvolní potřebné živiny jako například aktivními enzymy, živiny a následně je chutný s jogurtem, v salátech nebo mysli. Každé zrnko je nabito prospěšnými látkami, proto je důležité zařazovat včelí pyl do Vaši stravy pomalu.
Doplněk stravy.
Složení: pylová zrna
Obsah: 230g
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1595 kJ / 379 kcal
Tuky 8,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny 3,1g
Sacharidy 52 g
z toho cukry 31g
Bílkoviny 20 g
Sůl 0,02g
Vláknina 5,3 g