Vážení zákazníci, přátelé, kamarádi... s velkou lítostí Vám musíme oznámit, že Naši krásnou- kamennou prodejnu  a zároveň i Vaše oblíbené výdejní místo v OC Frýda ve Frýdku-Místku musíme díky stávajícím okolnostem uzavřít. Vše co se kolem děje už nějaký ten pátek, poznamenalo bohužel i nás a proto padlo rozhodnutí jít prozatím jen cestou e-shopu, který běží dál :).  Výdejní okénko stěhujeme do Centra pro podporu podnikání a zaměstnanosti v Havířově (Mírová 375, Havířov, 736 01). Děkujeme Vám za Vaší přízeň a podporu Váš ZelenyEshop.cz

Bio Choco čokoládová pomazánka 250g

Neohodnoceno
 
 
Bio čokoládová pomazánka CHOCO Vynikající čokoládová pomazánka bez oříšků a mléka s vysokým obsahem kakaa ovoněná Bourbon vanilkou. Vhodná i pro vegany. Za pokojové teploty je...
Dostupnost Skladem (19 ks)
Měrná cena 432 Kč / 1 kg
108 Kč    
Kód produktu 4254
Značka Rapunzel
Kategorie Čokoládové a ořechové pomazánky
 

Bio čokoládová pomazánka CHOCO Vynikající čokoládová pomazánka bez oříšků a mléka s vysokým obsahem kakaa ovoněná Bourbon vanilkou. Vhodná i pro vegany. Za pokojové teploty je roztíratelná, v ledničce ztuhne. Co to je Bourbon vanilka? Bourbon vanilka je název vanilky, která se původně pěstovala pouze na bývalém Bourbonském ostrově (dnes Reunion) a nyní je její pěstování rozšířeno i na další ostrovy v Indickém oceánu - Madagaskar a Komory. Tato vanilka je vysoce kvalitní (a dražší než jiné druhy) a přirozeně obsahuje vyšší procento vanilinu, hlavní aromatické látky, která dodává vanilce její vůni. Využití: Na pečivo, palačinky, lívance, ke zdobení dortů, slepování cukroví a piškotů, na kaše i přímé mlsání. Může obsahovat stopy lískových oříšků, mandlí, kešu, makadamových ořechů, arašídů, mléka a sezamu.

Složení: přírodní třtinový cukr, slunečnicový olej, odtučněné kakao 20 %, neztužený palmový tuk, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Obsah: 250g
Země původu: Německo

Bezlepkové Ano
BIO Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. ZDE naleznete více informací.